Regulament Lego

Olimpiada Lego 

Cu multa bucurie si incantare am lansat in luna ianuarie prima serie de concursuri LEGO sub titulatura de Olimpiada Lego @Jollero Playground, care au fost adresate copiilor de toate varstele, inzestrati cu putina imaginatie si spirit competitiv. Ne-am propus impreuna si am reusit sa vedem in competitia "freestyle" constructii colorate, inedite, lucrari care ne-au purtat in timp si spatiu in cadrul celor doua teme propuse: "Casa din vis" si "Vehicule pentru super eroi". Copiii si-au dat frau liber creativitatii si imaginatiei, practic neavand nicio limita in constructie. Constructiile inscrise in concurs, creatii proprii facute pe loc, chiar la locul de joaca, au fost punctate in functie de grupa de varsta, pe urmatoarele criterii: dificultate, creativitate si popularitate. Fiecare participant a fost recompensat cu un voucher acces gratuit la locul de joaca, iar premiile de top 1, 2 si 3 au constat in seturi de piese Lego. Pana la o noua serie competitionala Olimpiada Lego la Jollero Playground, va invitam sa descoperiti in cateva imagini fanii adevarati si micutii concurenti in cautare de idei, intr-un adevarat exercitiu de analiza si creativitate contra cronometru, o confruntare cu provocari in procesul de asamblare, dar si cu satisfactii! Si, poate cel mai important, am bifat impreuna un prilej de dezvoltare a dexteritatii fine si a rabdarii, dezvoltarea motricitatii fine, vederii in spatiu, gandirii concrete si creativitatii, intr-un cuvant beneficiile Lego.


Regulament Olimpiada Lego

Jollero Playground

 

Olimpiada Lego organizata de Jollero Playground este un concurs destinat tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 1-10 ani. Acestia se vor putea inscrie in functie de varsta in una din cele doua grupe de varsta 1-5 ani si 6-10 ani. Cei mici vor putea fi ajutati de unul dintre parinti in constructiile ce vor intra in concurs.

  • Tema aleasa pentru concurs: Constructii de cladiri
  • Piese folosite: Lego original si Lego Duplo
  • Timpul de constructie pentru participare in concurs: 1 ora
  • Creatiile vor fi construite la locul de joaca Jollero Playground si pot fi inscrise in perioada 2 - 24 ianuarie 2018 de luni-joi. Nu sunt acceptate in concurs, constructiile facute in alta locatie.
  • Premiile constau in seturi de constructie Lego pentru grupa de varsta 6-10 ani si Lego Duplo pentru grupa de varsta 1-5 ani.
  • Decernarea premiilor: 25 ianuarie orele 18:30 – toti participantii la concurs vor trebui sa fie prezenti.
  • Taxa de inscriere in concurs este de 30 RON.

Fiecare concurent va avea acelasi numar de piese, iar constructiile trebuie sa fie cat mai originale si complexe. Concurentii pot veni oricand in luna ianuarie in zilele de luni-joi, sa exerseze sau chiar sa construiasca cladirea cu care vor intra in concurs. Toate constructiile vor fi pozate si urcate pe pagina noastra de facebook, iar premiile vor fi date in data de 25 ianuarie. In cazul in care, concurentii doresc, pot reveni in orice zi de luni-joi sa refaca constructiile, sa fie pozate si sa inlocuiasca constructia cu care participa la Olimpiada. La fiecare revenire se va achita taxa normala de intrare in valoare de 20 RON.
Juriul va fi alcatuit din reprezentantii Jollero Playground, care nu au drept de participare si care vor alege 3 castigatori. Juratii vor nota lucrarile cu note de la 1 la 10, luand in calcul tehnicile de constructie, originalitatea si complexitatea lucrarii, precum si incadrarea in tema.
Castigatorul locului 1 isi va putea alege oricare din cele 3 premii, urmand ca ceilalti 2 sa aleaga din seturile ramase. Un concurent poate castiga un singur premiu.

Succes!

Informatii si rezervari la:
0721 223 541
Email: playground@jollero.ro