sunday

Sunday Funday

"SUNDAY FUNDAY" la Jollero Playground Soricei, minioni sau pirati? Alege personajele preferate de copilul tau, alatura-te petrecerilor si nu rata superdistractia! Duminica, 4 februarie 2018 dam start maratonului petrecerilor la Jollero Playground:

10:00 - 13:00

Petrecerea soriceilor cu Mickey si Minnie Mouse

10:00 - 13:00 "Petrecerea soriceilor cu Mickey si Minnie Mouse" - (recomandata pentru copii intre 3 si 5 ani) Soriceii veseli si pusi pe sotii vor aduce multe jocuri si activitati pentru cei mai micuti dintre copii, o sesiune de face painting, figurine colorate din baloane modelabile si un mic atelier de accesorii handmade in care copiii vor putea crea bentite cu urechiuse de soricel. Petrecerea se va incheia cu binecunoscutul cantec si dans al clubului Mickey Mouse "Hot Dog".

14:00 - 17:00

Petrecere "Invazia Minionilor"

14:00 - 17:00 Petrecere "Invazia Minionilor" (recomandata pentru copii peste 5 ani) Simpaticele creaturi in nebunia lor cu gesturile si limbajul savuros, cuceresc locul de joaca si pun stapanire pe jocuri si pe tot ce prind in cale. Ii vor ademeni pe toti copiii in gasca lor de nazdravani "ochiosi" si impreuna vor crea intr-un mic atelier accesorii pahare si ochelari de minioni din hartie, plastilina si lipici, vor face cele mai traznite picturi pe fata si figurine din baloane galbene si albastre. Totul va culmina cu o adevarata lectie de "minioneza" limbajul lor inventat plin de onomatopee si multe alte suprize.

18:00 - 21:00

Petrecere cu pirati si vanatoare de comori

18:00 - 21:00 Petrecere cu pirati si vanatoare de comori (recomandata pentru copii peste 5 ani) La bord, mateloti! Incepe vanatoarea de comori in care micii corsari se imbarca pe corabia distractiei si pleaca intr-o adevarata expeditie plina de aventuri. Vor deschide harta magica, vor castiga indicii, ajungand dupa multa aventura sa descopere comoara. Toti copiii se va bucura de cufarul plin cu dulciuri si jucarii, de pinata, de concursuri si surprize. Cu totii se vor transforma in personaje de poveste cu ajutorul picturii pe fata si a accesoriile create intr-un mic atelier (bandane, steaguri) si se vor amuza cu zeci de animalute din baloane maodelate.

Tarife

Tarif acces per petrecere 30 lei/copil (3 ore la locul de joaca) Sunt incluse: 2 fise/ copil pentru jocurile tip arcada 3D/ 4D acces in toate salile locului de joaca animatie in tema aleasa a petrecerii, jocuri si concursuri cu premii 1 suc cu pai 1 balon tematic /accesoriu creat impreuna cu animatorii in tema petrecerii Petrecerile se fac cu grupe de copii limitate ca numar de participanti, deci rezervarea in prealabil este recomandabila!

Informatii si rezervari: 0721 223 541  Email: playground@jollero.ro